Loke
Lokes maillista:

Skriv in dig i 11/11!


Skriv in dig i 11/11!

Kära vänner! Jag har beslutat att låta min kommande skiva 11/11 ligga på Spotify samt de flesta större nätplatser för musik. Ni som övergett CD-skivan som musikmedium kommer kunna lyssna på mina nya sånger online och ni som fortfarande uppskattar en fysisk produkt med omslag etc. kommer kunna köpa plattan som vanligt. Antingen direkt från mig på spelningar, via min hemsida eller i butik där du bor.

Dock ger vi dig härmed även ett tredje alternativ: Skriv in dig i 11/11!

Du kan som privatperson ge dig själv eller någon annan en plats i skivans medföljande booklet dvs, texthäfte. Förutom detta får du en signerad skiva skickad hem till dig och en VIP-biljett till releasefesten i Gbg den 11:e November. Denna version av sponsring (eller super-support som jag vill kalla det) kostar 500 kr och handhas av den nystartade, ideella stiftelsen kultursponsor.se.

Som oberoende artist kostar det mig idag enormt mycket pengar att ge ut ny musik. Spotify betalar inget till mig som upphovsman eller artist och det finns många lyssnare som inte vill betala för musik. Därför riktar sig detta till just dig som både VILL och KAN bidra till den underjordiska scenen. Jag vet att 500 kr är ganska mycket pengar för många människor men jag vet också att det är ganska lite för en del. Om var femte person som läser detta skulle bli super-supporter kan jag lova att jag kommer kunna ge ut musik med betydligt kortare intervall än vad som varit. Varenda krona som kommer in kommer gå till ny musikproduktion.
Så, om du har tänkt att köpa skivan och även komma på releasen eller något av dem tycker jag du ska överväga att istället sleva på några hundringar och skriva in dig i detta, mig veterligen, musikhistoriskt unika projekt.

Du hittar mer info och detaljerat tillvägagångssätt på www.kultursponsor.se/loke

Mitt personliga och djupa tack!

Warning: include_once(include/maillist.include.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/4/f/4/lokeloke.se/httpd.www/blog.php on line 154 Warning: include_once(): Failed opening 'include/maillist.include.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/4/f/4/lokeloke.se/httpd.www/blog.php on line 154
  Lille lokifer